Reklama: Chcesz umieścić tutaj reklamę? Zapraszamy do kontaktu »
Veichi
Powrót do kalendarium INFORMACJA ARCHIWALNA
Ostatnia aktualizacja: 2024-04-02
Zasady higieny w przemyśle spożywczym

Webinary na żywo METTLER TOLEDO

Zasady higieny w przemyśle spożywczym

W tym webinarze „Zasady higieny w przemyśle spożywczym" wyjaśnimy, jak chronić systemy kontroli przed zanieczyszczeniem bakteryjnym.

Zanieczyszczenia mikrobiologiczne w przemyśle spożywczym mogą mieć katastrofalne skutki dla konsumentów. Surowe schematy czyszczenia są często standardem w środowiskach produkcji żywności, aby zminimalizować ryzyko infekcji bakteryjnej.

Każdy, kto odpowiada za zapewnienie jakości na linii produkcyjnej, odniesie korzyści z udziału w tym seminarium internetowym na żywo. Obejmie następujące tematy:

  • Konsekwencje i zagrożenia zanieczyszczenia mikrobiologicznego
  • Procedury czyszczenia
  • Oceny IP
  • Wprowadzenie do systemów kombinacji oszczędzających miejsce dla środowisk mieszających
  • Interaktywna sesja pytań i odpowiedzi ułatwiająca poznanie aplikacji

Dowiedz się o naszej pełnej serii webinariów na żywo.

Moderatorzy:
Frank Borrmann
Czas trwania: 1 godzina

  • 28.06.2021 14:30 [ angielski ]

Odwiedź stronę METTLER TOLEDO i zarejestruj się!

Kategoria wydarzenia:

Seminaria

Terminy wydarzenia

Dodane przez

Mettler-Toledo Sp. z o. o.

Adres: Poleczki 21, 02-822 Warszawa

Nr telefonu: 22 691 10 00 Skopiuj

E-mail: polska@mt.com Skopiuj
WWW: www.mt.com

Przy kontakcie powołaj się na portal automatyka.pl

Wyślij wiadomość

Dodaj plik...

Subskrybuj newsletter

Zamów bezpłatny e-Biuletyn i powiadomienia mailowe