Webinary na żywo METTLER TOLEDO
W tym webinarze „Zasady higieny w przemyśle spożywczym" wyjaśnimy, jak chronić systemy kontroli przed zanieczyszczeniem bakteryjnym.
Zanieczyszczenia mikrobiologiczne w przemyśle spożywczym mogą mieć katastrofalne skutki dla konsumentów. Surowe schematy czyszczenia są często standardem w środowiskach produkcji żywności, aby zminimalizować ryzyko infekcji bakteryjnej.
Każdy, kto odpowiada za zapewnienie jakości na linii produkcyjnej, odniesie korzyści z udziału w tym seminarium internetowym na żywo. Obejmie następujące tematy:
- Konsekwencje i zagrożenia zanieczyszczenia mikrobiologicznego
- Procedury czyszczenia
- Oceny IP
- Wprowadzenie do systemów kombinacji oszczędzających miejsce dla środowisk mieszających
- Interaktywna sesja pytań i odpowiedzi ułatwiająca poznanie aplikacji
Dowiedz się o naszej pełnej serii webinariów na żywo.
Moderatorzy:
Frank Borrmann
Czas trwania: 1 godzina
- 28.06.2021 14:30 [ angielski ]
Kategoria wydarzenia:
Seminaria
Terminy wydarzenia
Dodane przez
Mettler-Toledo Sp. z o. o.
- Adres: Poleczki 21, 02-822 Warszawa
-
Nr telefonu: 22 691 10 00
- E-mail: polska@mt.com
- WWW: www.mt.com
Przy kontakcie powołaj się na portal automatyka.pl