Ostatnia aktualizacja: 2022-10-05
Powrót do kalendarium
Seminarium internetowe na żywo 17.11.2022
Dowiedz się, w jaki sposób kontrola produktów może pomóc w pokonaniu tych wyzwań
Producenci żywności stoją przed coraz większymi wyzwaniami operacyjnymi, które mają bezpośredni i pośredni wpływ na koszty. Muszą oni dążyć do zwiększenia wydajności i modernizacji, aby zapewnić przejrzystość i elastyczność, których wymaga obecnie rynek.
Następujące czynniki, które wpływają na produktywność i rentowność, a należy się z nimi zmierzyć:
- Rosnące koszty materiałów i energii
- Zasoby kadrowe
- Koszty odpadów produktowych i czas stracony na ponowną obróbkę
- Spełnienie potrzeb w zakresie danych, digitalizacji i identyfikowalności
- Przestoje linii produkcyjnej
Wysłuchaj Roberta Rogersa, eksperta ds. bezpieczeństwa żywności w METTLER TOLEDO, podczas webinarium na żywo w czwartek 17 listopada 2022 r., podczas którego dowiemy się, jak rozwiązania w zakresie kontroli produktów mogą pozytywnie wpłynąć na wyzwania związane z kosztami. Zapoznaj się z przykładami najlepszych praktyk, które pokazują, jak producenci żywności wykorzystali systemy kontroli produktów do obniżenia kosztów, zmniejszenia ilości odpadów oraz poprawy rentowności i wydajności.
Prelegenci:
Robert Rogers
Czas trwania: 1 godz. j. angielski
17.11.2022 godz. 10:00
17.11.2022 godz. 15:00
Najbliższe terminy tego szkolenia
Obecnie nie ma wyznaczonych terminów tego wydarzenia. Jesteś zainteresowany tym tematem? Skontaktuj się z firmą
Skontaktuj się z dystrybutorem
Organizator
Mettler-Toledo Sp. z o. o.
- Adres: Poleczki 21, 02-822 Warszawa
-
Nr telefonu: 22 440 67 00
-
Faks: 22 440 67 38
- E-mail: polska@mt.com
- WWW: www.mt.com
Przy kontakcie powołaj się na portal automatyka.pl