Ostatnia aktualizacja: 2024-04-02
Powrót do kalendarium
Webinary na życzenie METTLER TOLEDO
Niedawne zmiany norm i przepisów kładą na barki sprzedawców detalicznych i producentów żywności odpowiedzialność za bezpieczeństwo żywności. Nowe rygorystyczne wymogi branżowe oznaczają, że bezpieczeństwo produktu i integralność marki muszą być zawsze i za każdym razem w 100% perfekcyjne. Na e-seminarium przedstawiamy siedem elementów wsparcia serwisowego, które ułatwiają producentom żywności przestrzeganie najnowszych norm i przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności.
Zachowanie bezpieczeństwa żywności jest dzisiaj trudniejszym zadaniem ze względu na urbanizację i podróże, globalizację, industrializację i zmiany klimatu. Producenci nie tylko muszą przestrzegać norm międzynarodowych, lecz podlegają także przepisom lokalnym. Niestosowanie się do nich może prowadzić do istotnych zagrożeń i wynikających z tego konsekwencji.
W e-seminarium na żądanie omawiamy kilka elementów — od profesjonalnej instalacji po regularne kontakty serwisowe — które mogą zmniejszyć zagrożenia związane z brakiem zgodności ze szczegółowymi normami oraz przepisami ustawowymi i wykonawczymi. Ilustrujemy na przykładach związek między podstawowymi wymogami zawartymi w kilku zatwierdzonych przez GFSI normach a amerykańską ustawą o modernizacji bezpieczeństwa żywności (Food Safety Modernization Act) oraz wsparcie serwisowe pomagające w spełnieniu tych wymagań.
- Moderatorzy: Robert Rogers
- Czas trwania: 20 minut
- Język: English
Odwiedź stronę METTLER TOLEDO i obejrzyj seminarium w wygodnym dla siebie terminie!
Najbliższe terminy tego szkolenia
Obecnie nie ma wyznaczonych terminów tego wydarzenia. Jesteś zainteresowany tym tematem? Skontaktuj się z firmą
Skontaktuj się z dystrybutorem
Organizator
Mettler-Toledo Sp. z o. o.
- Adres: Poleczki 21, 02-822 Warszawa
-
Nr telefonu: 22 691 10 00
- E-mail: polska@mt.com
- WWW: www.mt.com
Przy kontakcie powołaj się na portal automatyka.pl