Powrót do listy szkoleń
INFORMACJA ARCHIWALNA
Ostatnia aktualizacja: 2024-04-02
Powrót do kalendarium
Ostatnia aktualizacja: 2024-04-02
Powrót do kalendarium
Na ile bezpieczna jest kontrola rentgenowska żywności?
E-seminaria na życzenie
W seminarium przedstawiono informacje świadczące o tym, że kontrola rentgenowska żywności jest procesem bezpiecznym i niezawodnym oraz odpowiedziano na następujące pytania istotne dla producentów żywności:
- Dlaczego warto stosować promienie rentgenowskie do kontroli żywności?
- Jaki jest wpływ promieni rentgenowskich na smak, strukturę i wartości odżywcze produktu?
- Jaka jest różnica między kontrolą rentgenowską a napromieniowaniem żywności?
- Jaka jest różnica między promieniowaniem rentgenowskim a radioaktywnością?
- Na ile bezpieczne są systemy rentgenowskie w branży spożywczej?
Najbliższe terminy tego szkolenia
Obecnie nie ma wyznaczonych terminów tego wydarzenia. Jesteś zainteresowany tym tematem? Skontaktuj się z firmą
Skontaktuj się z dystrybutorem
Organizator
Mettler-Toledo Sp. z o. o.
- Adres: Poleczki 21, 02-822 Warszawa
-
Nr telefonu: 22 691 10 00
- E-mail: polska@mt.com
- WWW: www.mt.com
Przy kontakcie powołaj się na portal automatyka.pl
Wyślij wiadomość
Kategorie szkolenia
Inne szkolenia tej firmy
.
.
.
.