Reklama: Chcesz umieścić tutaj reklamę? Zapraszamy do kontaktu »
Powrót do listy szkoleń INFORMACJA ARCHIWALNA
Ostatnia aktualizacja: 2021-11-17


Powrót do kalendarium
Na ile bezpieczna jest kontrola rentgenowska żywności?

E-seminaria na życzenie

Na ile bezpieczna jest kontrola rentgenowska żywności?
Koszt szkolenia:
Darmowe
Czas trwania:
15 min
Najbliższy termin:
Nie został okreslony

W seminarium przedstawiono informacje świadczące o tym, że kontrola rentgenowska żywności jest procesem bezpiecznym i niezawodnym oraz odpowiedziano na następujące pytania istotne dla producentów żywności:

  • Dlaczego warto stosować promienie rentgenowskie do kontroli żywności?
  • Jaki jest wpływ promieni rentgenowskich na smak, strukturę i wartości odżywcze produktu?
  • Jaka jest różnica między kontrolą rentgenowską a napromieniowaniem żywności?
  • Jaka jest różnica między promieniowaniem rentgenowskim a radioaktywnością?
  • Na ile bezpieczne są systemy rentgenowskie w branży spożywczej?

Zobacz seminarium internetowe METTLER TOLEDO.

Najbliższe terminy tego szkolenia

Obecnie nie ma wyznaczonych terminów tego wydarzenia. Jesteś zainteresowany tym tematem? Skontaktuj się z firmą

Skontaktuj się z dystrybutorem

Organizator

Mettler-Toledo Sp. z o. o.

Adres: Poleczki 21, 02-822 Warszawa

Nr telefonu: 22 440 67 00 Skopiuj

Faks: 22 440 67 38 Pokaż numer Skopiuj

E-mail: polska@mt.com Skopiuj
WWW: www.mt.com

Przy kontakcie powołaj się na portal automatyka.pl

Wyślij wiadomość

Dodaj plik...